2019 m. sausio 15 d., antradienis

Prieš skambutį. Po skambučio.

Loreta Puskunigė.

Prieš Skambutį. Po skambučio.

Vieną dieną, žiūrint viename tinklalapyje naujų elektroninių knygų sąrašą, akis užkliuvo už šios knygos pavadinimo. Pavadinimas išdavė, kad knyga bus apie mokyklą ir mokytojus, tokio tipo knygos man patinka, taigi nusprendžiau ją perskaityti.

Knyga yra apie šių laikų pedagogų gyvenimą, mokyklos kasdienybę ir jos suderinamumą su mėnulio fazėmis. Ką tik studijas baigusi mergina pradeda dirbti mokytoja. Ir nutinka jai visko – tiek gero, tiek blogo. Kaip ir kitiems mūsų pedagogams. Jauna idealistė, tikisi nuversti kalnus švietimo sistemoje ir kažką pakeisti, o ar jai pasisekė, sužinosite perskaitę knygą.

Labiausiai mane sužavėjo autorės rašymo stilius. Jame nepaprastai daug humoro, sarkazmo ir ironijos, ir tai išties daro šią knygą patrauklia. Ne kartą ir ne du kikenau ar net garsiai kvatojau, skaitydamą šį puikų kūrinį, taigi rekomenduoju visiems, kas nori pasikelti nuotaiką ir sužinoti šiek tiek daugiau apie mokytojų gyvenimo kasdienybę.
 Tai yra pirma šios autorės knyga, kurią perskaičiau. Ateityje planuoju perskaityti ir dar vieną šios autorės knygą, taigi, laukite tęsinio ☺


9 pelėdžiukai iš 10.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą